Daawno nie jadłam ryżu;)
Ryż na mleku, cynamon i jabłko, kocham to połączenie! :)http://myvegetarianparadise.blogspot.com/
ryż na mleku, czyż to nie jest pyszne?! :)
najlepsze! i poczułam się jak małe dziecko, bo babcia często taki gotowała ;D
Klasyk :) lubię takie korzenne aromaty.
Wygląda i za pewne smakuje pysznie ;)Mogłabyś usunąć obrazkową weryfikacje komentarzy?
o widzisz dobrze że mówisz bo nawet nie wiedziałam że to mam, a to jednak uciążliwe jest ;/ już usunęłam :)
Ryż na mleku to gwarancja pysznego śniadania. Taki kremowy, rozgrzewający... Pycha.
ja uwielbiam ryż na mleku , bo przypomina mi słodkie dzieciństwo <3
uwielbiam takie kremowe i gęste :) pychotka!
jak kremowo! jak pięknie;) trochę śnieżnie nawet ^^
uwielbiam pudding ryżowy, on nigdy nie zawodzi :))
ryż i płatki owsiane w jednej miseczce? odważnie. :D
chcę taki;) mniam
jaka Ci fajna konsystencja wyszła! zjadłabym teraz<3
Pyszne, jutro planowałam zrobić właśnie ryż :) Imbiru nie lubię, ale całą resztę bym chętnie zjadła i chyba właśnie jutro przyrządzę coś podobnego :P
Daawno nie jadłam ryżu;)
OdpowiedzUsuńRyż na mleku, cynamon i jabłko, kocham to połączenie! :)
OdpowiedzUsuńhttp://myvegetarianparadise.blogspot.com/
ryż na mleku, czyż to nie jest pyszne?! :)
OdpowiedzUsuńnajlepsze! i poczułam się jak małe dziecko, bo babcia często taki gotowała ;D
UsuńKlasyk :) lubię takie korzenne aromaty.
OdpowiedzUsuńWygląda i za pewne smakuje pysznie ;)
OdpowiedzUsuńMogłabyś usunąć obrazkową weryfikacje komentarzy?
o widzisz dobrze że mówisz bo nawet nie wiedziałam że to mam, a to jednak uciążliwe jest ;/ już usunęłam :)
UsuńRyż na mleku to gwarancja pysznego śniadania. Taki kremowy, rozgrzewający... Pycha.
OdpowiedzUsuńja uwielbiam ryż na mleku , bo przypomina mi słodkie dzieciństwo <3
OdpowiedzUsuńuwielbiam takie kremowe i gęste :) pychotka!
OdpowiedzUsuńjak kremowo! jak pięknie;) trochę śnieżnie nawet ^^
OdpowiedzUsuńuwielbiam pudding ryżowy, on nigdy nie zawodzi :))
OdpowiedzUsuńryż i płatki owsiane w jednej miseczce? odważnie. :D
OdpowiedzUsuńchcę taki;) mniam
OdpowiedzUsuńjaka Ci fajna konsystencja wyszła! zjadłabym teraz<3
OdpowiedzUsuńPyszne, jutro planowałam zrobić właśnie ryż :) Imbiru nie lubię, ale całą resztę bym chętnie zjadła i chyba właśnie jutro przyrządzę coś podobnego :P
OdpowiedzUsuń